betul91 Ben 14 haftalık hamileyim ama kuyruk sokumum da şiddetli bir ağrı var yaşayan var mı ne gibi öneriler verebilirsiniz dayanılmaz oluyor oturamıyorum yatamıyorum
Melekebbr betul91 Kuzum bol bol kalsiyum ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim ağrıların hafifleyecektir bebek magnezyum karnitin ve kalsiyumumuzdan aldığı için kemik ve vücut ağrıları sık olabiliyor ❤️😍
Deletedmom_110 betul91 O ağrıdan çok çektim doktorum magnezyum dedi tek çaresi 32. Haftadayim aylardır kullanıyorum o kadar iyi bir ilaç ki tek o bölge değil tüm ağrılarıma çok iyi geliyor kesinlikle tavsiye ederim
betul91 Melekebbr teşekkür ederim özellik le önerdiğiniz bi besin varmıdır dayanamıyorum artık 16. Haftamda doktora gideceğim
Melekebbr betul91 Kefir ve süt kuzum. Özelliklede yoğurt her gün bir kase ye ve d vitamini konusundada doktoruna danış. Takviye vitamin önerecektir
betul91 Melekebbr çok teşekkür ederim çok sağolun ❤️❤️O sağlıklı olsun ben acı çekmeye razıyım ama hayat standartlarımı sıfıra indirdi resmen inşallah iyi gelir çok teşekkür ederim tekrardan ❤️
betul91 Hami yaa basen bacak arama yastık alıyorum vücut kendini hazırlıyor diyorlar çoğu kişi esneme oluyor yada daha önce bir düşme geçmişi olanlar da gibi 🤷🏼♀️
betul91 Deletedmom_110 benim suan sadece kuyruk sokumunda ve hafif sollu yada sağa meyilli de otursam yada yatsam ne tarafa döneceksem resmen ah çekerek bekleyerek dönüyorum tarifsiz bi acı
Deletedmom_110 betul91 zaten hamilelikte kullanılan bir ilaç yazar canım neden yazmasın Magnorm yazmasını işte mavi kurulu suda eritilip içiliyor