Raziyetes Çiçeklerim ben doğuramıyorum uygulamaya göre 1 günüm kaldı ama yok tık yok oğluşum da gelmek istemiyor galibası tabi içeri rahat ama doğması lazım sanırsam ne yapıcam ben 😂😂😂😂
Annekuzusu_Ayaz Raziyetes bizim eksilere geldik 41+0 yarın sabah doğuma alıcak suni sancıyla allah izin verirse
Cinarsmom Raziyetes yalancı sancılar 1 aydan beridir var. Eğer ilk doğumunsa , ilklerde pek olmuyormş yalancı kasılmalar. Ben de ilkinde hiç hissetmemiştim. Benim ikinci 🙄
Raziyetes Annekuzusu_Ayaz rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin suni sancı nasıl oluyor acaba 🥲
gizorel Annekuzusu_Ayaz sağlıkla insallah bir avazda bebeginize kavusursunuz , haberlerinizi bekliyorum🤩😍
Annekuzusu_Ayaz Raziyetes amin inşallah teşekkür ederim canım yarın saat 8 de alıcam ama arkadaşımda suni sancıyla doğurdu gayet iyiydi 9 saatte falan oldu yani
Raziyetes Annekuzusu_Ayaz ben yarın 40 haftalık olucam eğer bebiş gelmezse 41+3 te yatırırız dediler muhtemelen suni verecekler ama her ikisinden de korkuyorum ben 🥲
Annekuzusu_Ayaz Raziyetes korkma canım bende korkuyorum ama mecbur yani bende 41+1 de girecem allah izin verirse yarın işte 8 de