Birduameselesi Ya size nasıl anlatayım ki ben bundan iki yıl önce düşük yaptım cazip beye gidiyordum iki yıl boyunca yok sana klomen yazacam yok çatlatma iğnesi yapacam diye oyaladı en son Şubat ayında gittim bana dedi ki sende miyom görünüyor sen Başkent’te git dedi ben miyomlar için Başkent’te gittim oradaki doktor miyomlarımı hiç önemsemedi ve bana dedi ki yaşına göre yumurtaların çok azalmış bir tane yumurta görünüyor olanlarda zaten çok cansız sen tüp bebek bile yapamazsın daha neler neler biz duyduk eşimle şok geçirdik yani bizim çocuğumuz oluyor olduda düşüğüm oldu beni çok oyaladı sen ultrasonda görüyorsun yumurtalarımı bana desene sana takviye vitamin yazalım bu yumurtaları güçlendirelim yumurtaların az cansız bunların hiç birini söylemedim cazip bey bunu geçtim her gittiğimde sanki ilkkez gidiyormuşum gibi aynı soruları sorup duruyor ya bu senin hastan onla ilgili Notlar alsana önünde bilgisayar hastanın randevusu düştüğünde aç bak dosyasına neymiş ne değilmiş bu hasta hiç memnun kalmadım zaten güzel yalıya geçmiş ona asla gitmem bu arada kendiliğinden gebe kaldım çok şükür ama çok ağladım çok üzüldüm çok dua ettim şükürler olsun rabbime 🙏🏼🙏🏼🙏🏼