N3F3RT4RI Anneler merhaba, 3-4 yaşında miniği olan anneler, çocuklar için takviye edici bir şey kullanıyor musunuz?
gamzosgamzos N3F3RT4RI 2,5 yaşında kızım easy fishoil multi vitaminli olandan ve d vitamini kullanıyoruz
Hapyymami55 N3F3RT4RI 3 yaşında bebeme balık yağı kullanıyorum omega3 biraz zayıf ondan kendini toparlasin diye
Kbramsa N3F3RT4RI sambucol kullanıyorum jelibon gibi olanlardan hep kendi içmek istiyor hemde bağışıklığını koruyor şükür
dml33 Deniz2961 o iyimi çok reklamı çıkıo bu ara iştah acio diye bbm kızın aşırı ihtiyacı var istaha😅
Aselsevde N3F3RT4RI east fishoil kullanıyorum Zühre ana kullanıyorum ama şuanda bitti tekrar alirmiyim bilmiyrm instgarmda geçen kids macunu gördüm ya ondan alicam yada hekim annenin önerdiğini alicam
Gamzeates N3F3RT4RI möllers balık yağı kullandım yaza girdiğimiz için kestim yazın balık yağı önerilmiyor bir de iştah pek yoktu argivit focus kullanıyorum
Tugba6336 Gamzeates aaa yazın verilmesinin uygun olmadığını bilmiyorumdum. Neden uygun değilmiş acaba
Tugba6336 N3F3RT4RI möllers kullanıyorum. Balık asla yemiyor. Balığı görünce aglıyor annesi onu arıyor diye. Ne dediysek İkna edemedik çocugumu🤣Sabah aç karnına pekmez veriyorum 1 kaşık😅 çok fazla takviye vermeyi uygun bulmuyorum.
Gamzeates Tugba6336 yazın havalar ısındığı için ishale yol açıyor kışın daha çok takviyeye ihtiyaç duyuyor ya vücut eylül ekim gibi başlanıp yaz geldiğin de bir süre kesilmesini öneriyorlar :)