Edayslm Zeynosunannesii benimde ikiside az ilki kız oldu sanki buda kız gibi geliyor haber ederim ögrenince
Zeynosunannesii Edayslm nasıp ins gonlunuzce olsun insan farkli cinsiyette istiyo iki kızda gyzel bı duygu hayırlısı olsun ama geç döllenmeler kız sanki gerçekten çoğunda tutuyo
Umuutguul0403 Edayslm tam hatırlamıyorum ama 5 hafta olması lazım ben adettin üzerinden 1 gün geçtikten sonra kan vermiştim
Edayslm Mucizeannesi28 yaa benim regl bir hafta gectiginde bine yakındı ben düşük dedim sizin daha düşükmüş ve erkek😍
Mucizeannesi28 Edayslm evet benim çok düşündü ilk kimyasal olmuştu benim buda mi kimyasla diye korkmustuk hatta
Nrglesim2 Edayslm 5 haftalıktı öğrendim 278 di 3 gün sonra bidaha kan verdiğimde 8binlerdeydi 21 haftalık olduk ama hala bilmiyoz cinsiyetini 🙄
Nrglesim2 Edayslm benim bebişim inatçı yada çok nazlı çıktı 21 haftadayız daha öğrenemedik detaylıya gircem ayın 9nda inşallah ozman öğrencez
girl_boy_annesi Edayslm daha 8+6 yız ama usg fotosunu gören erkek diyor 2 aylık olmasına rağmen kafası çenesi belirgin banada erkek gibi geldi kızım 10 haftalık İken et parçası gibi hiç bir yeri belli değildi nasip bakalım
Umran__37 Edayslm ben ilk ogrendimde hastanede yatiyodum degerim 1460di ve 5 hafalik hamileymisim kizim olucak insallah simdi 25 haftamdayim 😍😍
[silindi] İlk beta 27 iki gün sonra verdim 70 küsurlardaydi şu an 30 haftalık hamileyim kız bebiş bekliyorum 🥲