yagmuraltintass Melisssssss evet son adet tarihine göre 9+4tü ama bebeğim geç döllenmeymis 8+4tü normal yani
Melisssssss Kizlar kahve rengi lekelenme başladı bugun yine doktora çıktım malesef bebek yok 10 gün daha bekleyelim dedi sonra alınması gerekli yada vücuttan kendi atar dedi 😞progestan da içiyordum sizce bırakmalı mıyım
Melisssssss Edabykl canım lekelenme başladı en son böyle olduğunda kimyasal geçirmiştim galiba bu seferde nasip değilmiş 😞
Melisssssss Edabykl inşallah görürürüm bi yakınım dedi ki aynısı bendede oldu tersmiş rahmim ondan kaynaklı dedi artık kısmet canım ne yapalım. 15 gün daha beklemedeyiz duruma göre hareket edicez
Masiyah Melisssssss inşaAllah kuzum benimde bebeğim haftasına göre geri kalmıs beslenememiş bu ay dua edersen çok mutlu olurum😓 lütfen😢
Melisssssss Masiyah ayy rabbim sağlıkla haberlerini almayı nasip etsin inşallah sağlıklıdır ve seninle kalır canım benim 🙏🏼🫶🏽
Edabykl Melisssssss evet bende 8+1 e gordum vajinal yolla rahmim ters insallah mucize olurda bebegin seninledir
Zuhalsebu Melisssssss o zaman yolk sacı vardır. Ondan öyle demiştir. O da bebek oluşumunun başlangıcı. Önce kese olurmuş bebek olmazmış zaten. Bebek olduktan sonra kalp atışı da oluyo doğal olarak. Canınızı sıkmayın inşallah görürsünüz de duyarsınız da 🙏🏻
Melisssssss Zuhalsebu canım valla progestan vermişti Ocak ayındada kimyasal geçirdim içmedim bugun eğer sağlıksızsada vücuttan atsın kendini diye hata mı ettim o zaman içeyim mi bilemedim
Zuhalsebu Melisssssss doktorun umutsuz konuşmamış ona danışmadan hiçbir şeyi kullanmayı bırakma bence