Gozdeonay Doktorum 39 a kadar gelmezse almamız lazım riskli dedi 37.haftaya yeni girdim iki haftam var suyum normalde olması gerekene göre baya az gözüküyor 60 mis anlayaniniz varsa eğer korkmaya başladım sağlıklı olacakmış doğum normal olabilecek mi diye
Deniz2961 Gozdeonay kaç kilo minnak hftasi güzel zaten kilosida iyiyse sıkıntı görürlerse hemen müdahale ederler zaten
Hapyymami55 Gozdeonay doktorun sezeryen mi dedi normal mi Kordon’da iki damar olunca bebek zayıf oluyor diyolar beben kaç kilo
Gozdeonay Deniz2961 Hapyymami55 kilosu suan 2900 bizim hep olması gerekenden önde gitti damar eksikliğine rağmen küçük kalmalıydı kalmadı cok şükür ama şuandan itibaren gelişme olmaz diyor son haftada o eksik damar kendini gösterir her sıkıntısıyla diyor
Hayattumutt Gozdeonay merhaba buğün doktora gittim tek arterli dedi kordonu,16. Haftadayım,doğum yaptınız mı,herşey yolunda mı,birde nelere dikkat ettiniz,ben buğün çok endişelendim
Gozdeonay Hayattumutt 2 bucuk aylık oldu bebis canim kusura bakma yeni gördüm hersey yolunda tansiyon da yüksekti benim vokta kotu besleniyordum ama şükürler olsun sağlıklı dünyaya geldi bebisim rabbim sizede sağlıkla kavuşmak nasip etsin korkma dikkat ettigim birsey yoktu onun için vitaminli beslenmek dışında elinden gelebilecek birsey yok maalesef