Ozlemela1 İyi geceler 3 ay 17 gün önce doğum yaptım dikiş yerinde iğne deliğinden biraz büyük bir delik açılmış ve iltihap akıyor ve ağrıyor ne yapmam lazım dogumum kötü geçti iyice panik atak oldum doktora gitmeyede korkuyorum akıl verin lütfen 🙏😔😔
Melos12 Ozlemela1 bişey olmaz canım korkma ben 2020 de oğlumu doğum yaptığında Haziran ayıydı aynı o dediğin gibi akıntım geliyordu dikişlerden ve felaket koku oluyordu acısına dayanamıyordum doktora gittim krem verdi ve geçirdi korkma
Ozlemela1 Gzm-- daha önce delik yoktu yine akıyordu gitmiştim doktor baktı bişe yok dedi dikislerinde güzel kaynamis dedi yine de antibiyotik verelim dedi o antibiyotikden hala var tekrar onu kullanmayami baslasam acaba
Dark Ozlemela1 kesinlikle doktora gitmeniz lazım. İçerde enfeksiyon oluşmuş sanırım. Ve üstünden baya zaman geçmiş şimdiye dikişin çoktan iyileşmesi lazımdı. Ki isiz iltihap ağrı diyorsunuz. Hemen ilk fırsatta gidin yayılmasın içeride
Ozlemela1 Dark ay bişe olur mu ki yazınızı okurken bile kalbim nasıl çarpıyor korkudan naparlar gidersem acaba ya
Gzm-- Ozlemela1 bnce doktora danismadan ilac icmeyin yarin gidip gosterin mutlaka.belki evet yine ayni ilaci verecektir ama doktor soylemeli bunu biz bilemeyiz 🙄
Dark Ozlemela1 enfeksiyon vücuda yayılabilen bişey. Erkenden giderseniz erkenden tedavi olursunuz. Antibiyotik verebilir, yarayı kontrol eder belki pansuman tarzı bişey yapar duruma bağlı. Tedbir almakta fayda var. Sizin ipli dikiş mi var
Yesilev Ozlemela1 sizde dikiş mi var benim doğum yaptığım hastane de yapıştırma yapıldı dikişim yok 🙄
Ozlemela1 Yesilev malesef bu ikinci dogumum ilkini özelde yaptım bunu devlette yaptım dikiş var ve baya kestiler
Hapyymami55 Ozlemela1 doktora gitmeden sen birşey yapamazsın canım git ki ona göre tedavi uygulasinlar
Cerennnnnnnnn4434 Ozlemela1 enfeksiyon kapmışsın benim eltimde oldu senin gibi çok çekti bi an önce git doktora panik atağı da söyle hatta sakinleştirici de vuruyolar hemen kalk git durma