İlk oğlum 2018 yilindaydı ..
Bir sabah suyum geldi o gün öğlen gibi hastaneye yatırım yapıldı. Akşam üzeri hafif sancilarim vardı doğurmaya çok musaittim benden önce bir bayan dogum yaptı ve bagirmalarindan korktum ve kaçtı bütün sancilarim😀😀 ertesi gün sabah 7 gibi sancilarim başladı ve yürüdüm bol bol hafif sancilardi saat 9.45 gibi çok ağır sancılar vurdu 10 da çatala geçtim buçukta kucağıma aldiiim..
Ve 2.dogumum 2020 yilinda da suyum falan gelmedi sancilarla bir gece 2 de gittim 4 gibi doğurdum çok kolay dogum oldu😀
Ve bu dogumum 17 mayisda bir sabah muayene gittim doktor altdan muayene etti 2 cm açılma vardı altdan muayneyi biraz abartti Ve saat öğlen 1 gibi sancılar vurdu çok ağır akşam 9 a kadar çektim evde 10 gibi nstye bağlandım Ve sonra hareket ettim çok sakin karşıladım derin nefeslerleee 11 buçuğa kadar sancılar vardı ve çatala geçtim sancı bitti doktor suni taktı hissetmedim açılma 9 cm oldu ama ısınma isteği yok doktor biraz fazla kesmesi sonucunda doguma başladık zorla ısınma isteği yokken ikindim Ve çok zor dogum oldu ve diyeceğim o ki hamile annislere sakın korkmayin ben bu dogumda çok korktum ve çok kötü ve ağır geçti kendinizi güzel hazirlayin ben kötü hazırladım dogumum kötü geçti.. sonra bebeğimi kuveze aldılar 1 hafta ve dogum zor olduğu için bebeğimin koprucuk kemigi kırıldı üzülmüyorum çünkü 2 haftaya kanıyomus. Bebeğimi pazartesi kucağıma aldım ve dogum nedir unuttum bile ne kadar kötü dogum olursa olsun kucağınıza aldınız an bittiğini unutmayiiin.. ne kadar kötü olursa olsun kucağına aldığın an bitiyor.. biraz uzun oldu kusura bakmayiiin