Hazalaskin goldumsu bende baksınlar istedim sakın dedi doktor bende ille beni parmakla diyemedim 😂merak ediyor insan açıklık falan var mı diye
bukusum Elizinannesipinar doktor doppler ile bakıyorsa orda göründüğü için nst gerek duymuyor şuan doktorum 33haftalikkrn 3 hafta sonra gel dedi 36da gittim 38 de gel dedi daha nst ye girmedim. Doç. Bu ara da doktorum özel hastnede
goldumsu Hazalaskin bide herkes burda çatı muayenesi çok zor diyordu ben ilkinde gözümü kapadım kendimi rahat bıraktım hissetmedim şimdi çatıya bakcaz diyince usulca yatıp bekliyorum dıekkdod
goldumsu Hazalaskin vallaha ha bunaldım daraldum hurma squat yürüyüş adaçayı ilişki herşeyi denedim amuda kalkmadığım kaldı bi ona rağmen tık yok
Hazalaskin goldumsu off bende bacaklarım çürüdü gari squattan dün 50 den fazla squat yaptım evim 4. Katta kaç kere indim çıktım saymadım pilates topumda zıpladım ilişkiyi de denedim yok 🤷🏻♀️ Yürüyüş de yaptım ama çok yapamadım squattan bacaklarım pert 😂
goldumsu Hazalaskin nolur doğuralım artık 😂 herşeyi denedik yok. Aksine bebek daha da yerleşti heralde beni üzmemeye başladı ağrım sızım kalmadı🤦🏼♀️
tarcinnnn Elizinannesipinar 31+3de gittim en son doktor 34dolunca gelmemi söyledi nat yapılma ihtimali var hazırlıklı gel dediler hatta 🙏🏽
TugceArslan Elizinannesipinar 35-36. Haftadan itibaren başlıyor nstler genelde. Gittiğinizde muhtemelen bağlanırsınız nstye. Bebeğin durumuna göre oluyor süreler. Normalde 2-3 hftada bir 32den sonra. Ama durumunuzu iyi görmüş olabilir☺️