Aysel999 Mehraba kizlar bat 29 1 arlaigi olmali tesd yapdim sadece silk gozume gorundu hayel gibi gozume gorundu hic biweyy yok diye dolaba koydim saatler sonra atmak icin goturdumde boyle gordum ihtimal ola bilirmi?
eylulmihrasmom Aysel999 benimde hayal gibi bir çizgi çıkmıştı 2-3 gün daha bekleyip tekrarladım sonra net çıktı ve kan verdim kanka kesin öğrenmiş oldum 😊
Mucizem11 Aysel999 canım seni üzmek istemem ama bu mavili testler çok sıkıntılı bendede saatler sonra bu şekilde cıkardı umutlanmıstım iki kere başıma geldi ama ikisindede negatifti adet oldum.
HKclm Aysel999 ayni testle pozitifi gordum kanda negatif cikti. Adetin gecikti ise kan vermeni tavsiye ederim
Deletedmom83940 Aysel999 saatler sonra çıktıysa kuruma çizgisidir canım adetin geçtiyse yarın ilk idrarla yap bende bu testle öğrendim gebeliğimi
Aysel999 Mucizem11 ablam uzulmemki aliwdik zaten ne yapalim kader((( dun sivi sud gibi akintim oldu dusundum acaba nese ola bilirmi diye ama umud etmiyorum salik olsun((
Ecrinin_annesi56 Bende bu testlerden yapmıştım geçen yıl 1 haftalık hamileymişim öğrendiğimde kan testi verdim 7,66 çıkmıştı kan verirsen daha doğru sonuç alırsın :)
eylulmihrasmom Aysel999 ilkinde hemen bakmamıştım yarım saat filan sonra görmüştüm. Diğerinde hemen çıktı saniyeler içinde
12siradanbiri Aysel999 bu marka testte hep sonradan ikinci cizgi silik cikiyor. Heveslenip hayal kırıklığına uğradığım cok oldu, insallah sen gebesindir
Aysel999 12siradanbiri bende hayal korikligi cok yawadim zaten inanasim yok gibi ya insanizdir ya acaba acaba diyoruz yinede twkler
Aysel999 eylulmihrasmom ben ilk saniyede hayel cizgi gordum sadece gozume gorunur yada ben gormek isdedim icin gorunuyor dedim kendi kendime bata 4 gun var ben gec yumurtlama goruyorum
eylulmihrasmom Aysel999 hiimm erken gebelik testi alıp ilk idrarla deneyin isterseniz. Adetiniz geçince de kan testi verin bence
Mihrimahvuslat Aysel999 benimde bunun gibi bir şeydi kuruma çizgisiydi zaten sonraki günü âdet oldum 😐 ama inşallah seninki öyle değildir
Mihrimahvuslat Aysel999 amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en çok isteyenlerin tabiki 🤲🏻
Mihrimahvuslat Aysel999 yarın ilk idrarla başka bir markanın testini al yap inşallah vardır hayırlı haberlerini alırız 🤲🏻☺️