Songultortcu Kızlar 24+ 3 haftalık hamileyim sık sık idrara çıkıyorum bu haftaya kadar gece hiç çıkmamıştım bu hafta mutlaka bir kere gidiyorum sizdede öyle bir durum varmı
Necla06 Songultortcu her gece 2 saatte 1 mutlaka uyanıyorum wc icin enfeksiyon filan Yok gayet normal bi durum wc durumu.
asminko345 Songultortcu Yakında çadır alıp tuvalette yatmayı düşünüyorum 😂 Hem sürekli gitmemiş olurum 😂
Haticemustafa Songultortcu evet cnm oluyor oyle donerken oynarken vs. Baski yapiyor oda hep idrara cikariyor Ben 34 haftaligim bazen gece 2 kere cikiyorum Gunduz bile hareket ederken hissediyorum mesaneye oyle bir baski yapiyor ki az kaldı oldugum yere kacirircam
Busraselim Valla bende 27 haftama girdim bende aynı sorun var sık sık çıkmaya başladım bebekler büyüyor ondan mı oluyor acaba
KonulRaul OktayMeltemSahin mendede eledi doktora gitfim,bovreklerimi fena usutmusum(1de duz kristallari cikti
Mel-sin Yapabilcek bişey yok maalesef 29.haftamdayım hala lavaboya çıkıyorum. Tek bildiğim ilk 3 ay ve son 3 ay daha sık çıkıldığı. 2. 3 aylık dönemde diğerlerine göre daha seyrek oluyor ama yine de gece lavaboya çıkmak bitmiyor 😉
deletedmom6295 gecede ortalama 3 defa kalkıyorum bazı geceler daha artıyor ama üçün altına pek düşmüyor
Papatyamoms Songultortcu sanırım dünyanın en normal şeyi bu olabilr.ben 20.haftamdan beri her gece mutlaka bikez giderim 22+4 um
Fatmayaz Songultortcu sen bide 30 haftalara gel o zaman konusalım yatak odasına lavabo mu koydursak diceksin 😂 hapşırına öksürünce of of 😂 bide miğde yanman başlayınca tuvalete gitsem sadece diceksin 😂 bu haftalarda bol bol uyu 😂