Peperonni Melosmeloss Bende de var canım en son detaylı da hala duruyordu. Doktor sorun yok dedi. Gebelikte bebeği tutuyormuş kist başlarda sonrasında kayboluyormuş kaybolmayan da sezaryen olursan açmışken alıyorlarmış
[silindi] Benim ilk gittiğim doktır demişti 5 cm gebelik kisti var diye zamanla kaybolur dşye diğer doktorum hiç bahsetmedi kendi kendine kayboldu benim canım kötü bi şey değil diye biliyorum araştırmıştım
2022Mom2022 Bendede folikül kisti var ama henüz gebe değilim zararsız diyorlar ama gebelikte sorun olurmu acaba
Minikcennetim 2022Mom2022 olmaz canım zararsız zaten adetle atılıyo gebe kalmaya engel değil benim geçen ay vardı bu ay gebeyim
Fehva Bende de kist oluştu ve gebelik öncesi yoktu, doktorum bunun normal olduğunu gebelikte böyle kistler olabileceğini söyledi.
Melosmeloss Peperonni ben şuan 4 haftalık gebeyim bugün doktor daha çok yeni olduğu için keseyi göremediğini ve kist olduğunu söyledi bir hafta sonra tekrar kontrole gel dedi keseyi kaçınca haftada gördünüz?
Peperonni Melosmeloss önce beta yaptırmıştık yüksek çıkmıştı sonra 6. Haftada gitmiştim doktora keseyi o zaman gördük. kalp atışını 7. Haftada duymuştuk ☺️ Hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah güzel geçer sağ Salim kucağınıza alırsınız ☺️