Eveeeeet ben de buraya ne zaman doğum hikayemi yazacağım diye sabırsızlanıyordum çok şükür Rabbime bana bunları yazdırdığı için. Dileyen herkese nasip olsun inşallah.
18 mayıs sabahı hastaneye yatışım yapıldı. 39+5 haftalıktı kızım. Bekledik açılmam olmadı daha fazla beklemek istemediğim için spinal sezaryen oldum. Önlüğümü giydirip sedyeyle aldılar beni önce. Anestezi alanına götürdüler. Daha sonra doktorlarımla ameliyathaneye gittik. Çok tatlı çok güler yüzlü insanlardı Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Uyanık ol bunlar çok güzel anılar senin fotoğrafını da çekeriz konuşa konuşa yaparız ameliyatı dediler ben de okeyledim başladık. Sırtımdan iğne yaptılar hiç acımadı kızlar sinek ısırığı gibiydi. Ayaklarım karıncalandı sonra uyuşmuş ellediklerini hissediyordum ama acı vs hissetmiyordum. Başladılar bana da tek tek anlattılar yapılan işlemi. Bebeği çıkarmak için karnıma hafif baskı yaptılar çekiştirdiler ve sonraaaaa bir ingaaaaaaa sesi ☺️ İlk bakımı için küvöze aldılar doktor bana gösterdi işte bak orada pespembe sana benziyor çok güzel diye. Yanıma getirdiler fotoğraflarımızı çektiler ben ağladım dayanamadım. Kızımı bebek odasına götürdüler işte o sırada bir mide bulantısı yaşadım. Anesteziste midem bulanıyor normal mi dedim hıh ben de her şey ne güzel gidiyor demiştim dedi 😂😂😂 Kafamı kaldırdı agzımdaki maskeyi çıkardı çok rahatladım öyle yapınca geçti bulantım ☺️ Daha sonra beni anestezi yerine aldılar buz gibiydi tir tir titredimm orada. Odaya geçene dek titredim. Kızlar sezeryandan çok korkardım açılmam olmadı diye sezeryan olayım dedim iyi ki olmuşum çok rahattı inşallah iyileşme sürecim de rahat ve güzel olur. Biraz uzun oldu özür 😂 Rabbim sizleri de bebeklerinize sağ Salim kavuştursun inşAllah 🥰😘🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿