Merhaba kızlar 34+3 günlük hamileyim. Bir ay kadar önce karın ağrısıyla acile gitmiştim doktor orda plasentan aşağıda her doktor kontrolünde bunu söyle dedi daha önce hiç duymadığım biseydi ciddiyetinin farkında bile değildim. Hamile kaldığımdan beri özel bi hastanede Afyon’da meşhur olan bi doktora gidiyordum fakat bana böyle bi durumdan kesinlikle bahsetmedi. Her gittiğimde pozitif konuştu ve hersey on numara beş yıldız dedi. Daha sonra bu doktoru bıraktım Ramazan’da gideceğim kontrolüme gitmedim ve devlet hastanesinin kötü makinelerinden bu durumu teşhis eden doktorlardan birine gitmeyi tercih ettim. Tatlı bi doktor hanım vardı tavsiye üzerine ona gittim ve o da evet aşağıda hala çıkmamış eğer böyle devam ederse seni fakülte hastanesine sevk etmem gerekir dedi. Fakülte hastanesinde bi profesörden zar zor sıra aldım. Bir hafta oluyor yaklaşık. Tam zamanında almışım doktorun takibine girmişim çünkü dün kanamam oldu hocayı hemen aradım servise gel dedi yatış yaptılar. Yaklaşık bir ped dolmak üzereydi kanama. Dün eşimle biraz tartıştık bana ağzına geleni söyledi ortada bisey de yok neye sinirlendiğini anlamadım bile öylece şaşkın şaşkın baktım dinledim. Bu sene çok değişti normalde hiç kaba davranmaz kibar biriydi 5. Senemiz dolmak üzere sanırım artık fabrika ayarlarına döndü. Öyle diyorum çünkü ailesi de yani 7kardeş hepsi de bağıra Çağıra anlamadan dinlemeden sürekli konuşan sürekli kendilerini haklı gören insanlar. Hiç birinin arası iyi değil görüşmüyorlar ama can çıkar huy çıkmaz resmen özlüyor kavga etmeyi tartışmayı. Ben genelde takmıyordum bakıyo ben uymuyorum etrafımda dolanmaya şaklabanlık yapmaya başlıyordu. Ama bu sefer hiç suçum yok durumum belli riskli bi hamilelik geçiriyorum ev işlerine herseye yetişmeye çalışıyorum yaptığım fedakarlıkları görmeden bana böyle birden bağırıp çağırıp azarlamasından korktum neden bilmiyorum. İşte sonra ağlarken ederken kanamam olduğunu farkettim. Neyse hastaneye geldim Progestan yaptılar, bebek için ciğer geliştirici yaptılar. Kanamam dün kesildi. Akşamdan beri peçeteye sildikçe hafif lekelenme şeklinde oluyor. Ağrım yoktu ama sanki hafif hafif adet sancısı gibi belimde karnımda hissediyorum hiç bu kadar uzun süreli yatakta yatmamıştım ondan mı yada Başka biseyden dolayı mı bilmiyorum. Ay çok aşırı uzun yazdım hakkınızı helal edin utandım böyle bişeyi kimseye de anlatamadım. Çünkü eşimle sürekli yaşadığımız bu durumu anneme bile anlatmadım. Galiba artık benim plasenta yukarı çıkmaz doktor henüz gelmedi burda asistan doktorlar onunla görüşüp öyle müdahale ettiler iğneyle falan. Böyle bi durum yaşayan var mı süreç nasıl ilerledi. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum Allahtan.