Bebekdelisi mhndshnm ben prednol ile baskılanıp estrofem ile rahım kalınlastırma ve düşük iğneleri ile hepsi kombine şekilde
Pijamaskeliler mhndshnm ben bu sefer kullanıyorum yeni gebelik öğrendim serum başladı bağışıklık icin gebe kalmadan başladım 4 aydır takildim prograf hapı da vercek rahîm bebeği atmasın die değerim yeni öğrendim yükselince değer baslanicak
Tusami mhndshnm ben hastalığımdan dolayı bağışıklık baskılayıcı kullanıyordum çocuk yapmak yasaktı , zaten olsa da düşerdi metotreksat kullanıyordum , dış gebelik düşsün diye vurulan ilaç . Sen neden sordun ???
mhndshnm Bebekdelisi Sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤ Neden böyle bir yol izlediniz? Daha önce kayıpların mi vardı? Varsa kaçıncı haftalarda oldu bana bilgi verebilir misin?
Bebekdelisi mhndshnm kayıplarım oldu düşüklerim oldu çocuğum doğdu cnm ama dr hep kombıne kullandı kan sulandırıcılar vs
mhndshnm Pijamaskeliler Benim 12. Haftadan sonra çok yoğun kanamam başlıyor ama. Sizin nasıl olmuştu önceden
mhndshnm Tusami Benim bağışıklık sistemim çocuğu kabul etmiyor galiba düşük yapıyorum onun için bir ilaç kullanılıyormuş onun için sordum
Pijamaskeliler mhndshnm 1.de nokta kadardı 2.de adet gbi 3.de kontrolde öğrendik dan diye ben 12 ye çıkmadım hiç 9.haftada kalıyor 7.haftada kalp dinliyoruz sonraki hafta duruyor
mhndshnm Pijamaskeliler Anladım canım bu işler zor bir sorun oldu mu sebebi de bulunamayınca işte bizde bir sebep arıyoruz böyle
mhndshnm Brlbby Bir perinatolog bul kendine durumunu anlat testlerini göster gebeliğini o takip etsin bakalım inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın
Brlbby mhndshnm Teşekkür ederim canım şu anki doktorum çok iyi Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize 🤲🏼