Tugba6336 Duru91 Erhan hanlıgile gittim bir defa çok beğendim. Ama randevu sıkıntısı oldugu için tugba atasaral a gidiyorum şuan
Tugba6336 Happy52 400 lira bir muane nir kontrol oluyor. Yanı 2 defa muane oluyorsunuz. Eğer eşiniz yadasiz doktorların 350lira ödüyorsunuz. Lokman hekim hastanesi 185 lira olmuş. Ben lokman hekimden hiç memnun kalmadım
Tugba6336 Happy52 açıkçası benim içime tam anlamıyla van da hiç bir doktor sinmedi. 3 ay oldu van a geleli. 19 haftalık gebeyim. 4. Doktor değiştirişim. Tuğba hocadan memnun kaldım. Ama dogumu bölge de yapmak istiyorum. Orada Erhan hanlıgil i çok övüyorlar
Minigindunyasi Tugba6336 o doktordan nasl randevu alıyoruz acaba seçme hakkmz var mı yoksa özel parayla mi
Happy52 Tugba6336 arkadaşım rutn kontrolünü lokmanda yaptı doğumu van bölgede yaptı yalnız doğuma ebeler giriyormuş. Doğum yaptığınızda hangi nöbetçi doktor varsa o ilgileniyormul bilginiz olsun
Tugba6336 Minigindunyasi tugba atasaral ın özel muanehanesi var Erhan hanlıgil de van bölgede 182 den randevu alabilirsiniz.
Tugba6336 Minigindunyasi ona randevu biraz zor bulunuyor. İnşallah bulursunuz randevu. Eşim doktor genelde bölgede ki doktorlar çağrı hoca ile Erhan hanlıgil i çok övmüş. Ama bizim için Erhan hoca biraz daha öbe geçti. Onu başkalarından da duyduk.
Tugba6336 Minigindunyasi ona randevu biraz zor bulunuyor. İnşallah bulursunuz randevu. Eşim doktor genelde bölgede ki doktorlar çağrı hoca ile Erhan hanlıgil i çok övmüş. Ama bizim için Erhan hoca biraz daha öbe geçti. Onu başkalarından da duyduk.