bayanukuslu Kızlar ilk defa avokado aldım denemek için 😂😂 nasıl yiyoz biz bunu 😂😂 tarif verir misiniz 😂😂😂
Nskyhn bayanukuslu avakadoyu soyup içindekini çıkarıyorsun çatalla eziyorsun üstüne zeytinyağı limon tuz oh mis gibi
12siradanbiri bayanukuslu ben sadece tuzlayıp yiyorum cok seviyorum. Ama sevmeyenler için çatalla ez biraz beyaz peynir zeytinyagi kızarmış ekmeğe sur ye sifa olsun😋😋
Nskyhn bayanukuslu olur iyice ezerseniz püre gibi olursa olur yoksa biraz bekleyip yiyebilirsiniz çünkü en güzel böyle oluyor
Deletedmom727272 bayanukuslu sertse bekliceksin olgunlaşmasını (yumuşamasını) yanına elma koy süreç hızlanır
Peloser Ben limonlu yağlı sevmiyorum. Bir dilim ekmeğin üzerine avokadoyu sürüp üzerine çırpılmış yumurta.Bence en güzel tarifi bu🥰
Armess_loya bayanukuslu avakadoyu püre haline getirin, içine dereotu, sarımsak, Zeytin yağ, tuz, karabiber ve biraz limon damlanın. mülkemel bir sos oluyor kahvaltık ekmeğe sür sür yiyin miss 😬🌸
eylulmihrasmom bayanukuslu bir akdenizli olarak her türlüsünü yerim sade bile yerim😋🤤🤤🤤 bence en güzeli yumuşayınca daha iyi oluyor dolaba koymayın sıcak bir yerde dursun. Dışı kararsa bile içine bir şey olmuyor. Ezip Zeytinyağı tuz limon pulbiber sarımsak harikaa oluyooorr😍😍
kahvesever__ bayanukuslu yumuşak sa hemen tükete bilirsin değilse bir iki gün dışarda beklet ve sonra ikiye böl ez ekmek üstüde yiye bilirsin istersen yada salataya da koyup yiye bilirsin sana kalmış