Hamile_anne27 Efulii 23 ve 24. Haftalardan sonra tam belli olmaya başlar. Tabi bu bütün hamilelere göre değişiklik gösterir canım
moom222 Efulii 24 ten sonra net belli olur cnm çok güçlü tekmeler ama bekleme ileri ki haftalarda olur ben 28+2 daha güçlü değil ama disardan belli
Efulii sema_altas55 Hamile_anne27 Darling96 Bet7408 moom222 Vera09 Birgul Mucizemi_beklerkennnn Hapyymami55 Knergiz Cigdemm1 Deletedmom2265 Hapyymami55 elif1718 Nurcin Canım anneler ne güzel darısı bana insallah bende hissederim suan az bir kıpırtı var merakla dısardan belli olmasını bekliyoruz babası ile. Suan 18. Haftadayız bakalm ne zaman görecegz🤰☺️
Darling96 30 haftadan sonra net bir şekilde belli oluyor 20ci haftalarda genelde kalp atışı gibi pıt pıt oluyor canım😊
Knergiz Hapyymami55 26 haftalık o kadar belli oluyor ki bazen başkaları görecek diye tedirgin oluyorum 😁maşallah
Cigdemm1 Efulii yarın tam 24 haftalık olacağım dışarıdan baya baya belli oluyor hatta dün gece baya bir dalgalandı göbeğim😂😂 18. Hafta hissetmiştim ben ilk o zaman kalp atışı şeklindeydi ama sonradan bariz belli oluyor
Nurcin Efulii ilk kızımda hiç belli olmadı.. fazla oynamazdi.. Bu sefer halay çekiyor içerde ve 22 den beri belli oluyor
Deletedmom2265 Efulii Babası 25 civarı elini koyduğunda hareketliyse hisseder tabi sabırlı olması lazım 💕