Nazendehanim Haticeaasln ben de kararsızım doktor zeka geriliği varsa vitamin takviye veriyoruz down sendromu varsa ona yapacak bir şey yok dedi
Annesininportakali53 Haticeaasln ikili tarama testi yaptirmalisiniz bence bir risk görünürse daha net sonucu olan bir testi öneriyor ona göre doktorlar ikili tarama testiniz temiz çıkarsa o zaman üçlü dörtlü isterseniz yapmanıza gerek yok
Akira İkili Test zeka testi değildir, bebeğin down sendromu riskini tahmin eder ve evet doğru hafta aralığında yapılması önemli. Risk yüksek çıkarsa başka testler yapılıp kesin sonuca ulaşılır ve gebeliği tahliye edip etmeyeceğine karar verebilirsin.
Minimiki Merhaba ikili test devlet Hastanesi’nde nasil yapılıyor bilgisi olan var mıdır ? MHRS uzerinden zeynep Kamil hast. Kadın doğum bölümünden randevu aldım ancak perinatoloji vs. Diyorlar ne yapmam gerekir yardımcı olur musunuz ?
berceste5155 Minimiki ben yaptırmadım ama bildiğim kadarıyla doğum doktoru yapıyor ve kan tahlili alınıyor diye biliyorum perinatolglar detaylı ultrasona bakıyor o 24.haftada falan yapılıyor