Sumeyyeysldg Mrb hanımlar ben 22+0 haftalık hamileyim ve yüzümde küçük küçük sivilceler oluştu hatta yağ bezesi de diyeblirz. Ve bunlar leke gibi görünüyor. Doktora da sorma fırsatım olmadı açıkçası Bu durumu yaşayan var mı? ,😕
eslemesila Sumeyyeysldg hamilelikte alakası yok bence yag bebesi gibi sivilcelerin bende de olmuştu doktora gittim kolestolden kaynaklı dedi inşallah sizinki öyle değildir muhakkak doktora görünün
Cansu1- Kuzum ergenlikte bile bu kadar sivilcelenmemiştim. Sırtım göğsüm yüzüm hep iz kaldı bi de hala da devam ediyor sivilce çıkmaya
Cansu1- Sumeyyeysldg 25+6 haftalığım. Hamileliğimin ilk ayından beri çıkıyor ara ara azaldığı oldu ama genel olarak hep çıktı özellikle yüzümde ve sırtımda omuzlarım da ergenliğim de bu kadar çıkmamıştı kocaman kocamanlar bile çıktı. Doktora sivilceleniyorum dediğimde hep normal karşıladı. Hep hormonlar dedi. Herkeste başka belirtiler veriyor demek ki. Mesela benim özel bölgem kol altım ve göğüslerim de çok kararıyor artık. Bazılarında kararmayan da varmış. Hepimiz farklı tepkiler veriyoruz. Mesela bir arkadaşım var hep sivilce çıkar onda. Hamile kaldığında sivilce çıkmaz oldu yüzü çok güzel oldu. Herkeste değişiyor demek ki
eslemesila Sumeyyeysldg gebelikte kolesterol olsa bile ilaç vermezler kesinlikle çünkü bebeğe çok zararlı doktor söyledi ama ben kırmızı eti ve yağlı yemekleri kesince normale döndü yuzumdekilerde azaldi
Sumeyyeysldg Cansu1- aynn cidden herkeste farklı annem bile 8 çocuk dogurmasina ragmen bu durumuma sasrmisti 😕