minikmelek1311 Kizlar yardımcı olun daha yeni enabizdan gördüm ve çok strese girdim düşük riskim var stres yapmamam lazım. PAP-A 3,97000 F.BHCG 18,40000 down sendromu ikili test sonucu pozitif tik var. Bu ne demek lütfen yardım edin
Akmelkee minikmelek1311 bu sonuç değil benimde bu değerlerdeydi düşük riskli gruptayim, bunun raporu olması lazım böyle anlaşılmaz hemen strese girip bebeginizi tehlikeye atmayın lütfen 😊
Annesininportakali53 minikmelek1311 canım bunlardan anlaşılmaz önemli olan doktorun ense ve burun kemiği ölçümü bide doktora giden rapor tablo ona göre değerlendirip sonucu sana söylüyor
ed1112 minikmelek1311 pozitif tik var derken e nabızda riskle ilgili bilgi vermiyor ki değerleri söylüyor sadece. Yeşil tik mi var değerler karşısında
minikmelek1311 Çok teşekkür ederim içim rahatladı gebeliğim riskli geçiyor kanama oluyor stres hiç yapmamam lazım. Görünce öyle sıkıntı var diye korktum
minikmelek1311 Annesininportakali53 ense ve burun kemiği herşey normal dedi. Sonuçta inşallah birşey yoktur