Berf123 Baby turco 1 numara boyutu nasıl küçükmü büyükmü indirime girmişken almayı düşünüyorum ama 1 numara 160 tane cokmu gelir acaba fikriniz varmı
kuzeymomss Berf123 bebeğim 3.800 doğdu günde 7 - 9 tane bez değiştiriyoruz 160 tane iyi bence 1 numara için ben 210 lu paket aldım
Zambak55 Berf123 ben iki markanın bezini aldım stok yapmadım zaten bir numara aldım kiloya eş değer 2büyük olur diye az almamın sebebi pişik vs olma ihtimalini düşündüm ona göre diğerine devam ederim dedim
Deletedmom83940  valla bende aldım baby turco 1 numara ama aşırı küçük gelmişti gözüme 200 lü almıştım
Deletedmom83940 kuzeymomss valla benim gördüğüm bebekler hep 3-6 ay arası oluyo hep öyle zannediyorum ne bilim yenidoğan totosu küçükmüş baya 😂
Hilalohilal Berf123 valla yorumlara bakarak 2 numara aldım ben 1 numara prematüre bebeğe uygun falan yazmışlardı. Hastane çantamı hazırlarken baktım bez küçük geldi gözüme yani doğduğunda olacak gibi ☺️ boyutu 15 16 cm civarı
Deletedmom83940 Hilalohilal prematürelerde genelde 0 yazıyor benim aldığım 1 numara 2-5 kg arası yazıyor
Hilalohilal Deletedmom83940 yani baby turco markada 1 numara yazan bez için çok küçük diye yorum yapmışlar ondan bahsediyorum ☺️
kuzeymomss Deletedmom83940 inşallahhh sağlıkla gelsin bebişiniz doya doya sevin koklayın, kokularına doyulmuyor hiç her gün daha da tatlı oluyorlar ball gibiler 😍
Deletedmom83940 Hilalohilal bana da küçük geldi canım hatta bu postun altında da paylaştım resmini ama yenidoğan yazdığı için aldım bende