Ecemselmaarslan Kızlar 29+5 30.haftaya girmek üzereyim kasıklarim adet olacak gibi ağrıyor sabah daha coktu sizde durumlar nasıl aynı haftalarda olanlar
Bet7408 Ecemselmaarslan şuan 32. Haftamdayım 30. Haftamdan beri aynı adet ağrısı gibi bel ve kasıklarımda ağrı oluyor ama kısa süreli 5 dk geçiyor genellikle geceleri
rizelianne Ecemselmaarslan benimde öyle ya. Ama burda okuduğum kadarıyla bu haftalarda hep yaşanıyormuş bu ağrılar. Ben yine de haftaya doktoruma sorcam içimiz rahatlasın.
Yaseminf Ecemselmaarslan aynıyız aramızda 1 gün var dün doktordaydim artık ağrıların başlar 10 dk dan fazla şiddetli adet agrisi gibi ağrı hissedersen görüşürüz dedi ara ara değil ama sürekli bi ağrı dedi
Bet7408 rizelianne ben sordum normal dedi ama tedbir alalım yinede bi nst gir kan ve idrar ver dedi herşeyim temiz çıktı 🙏 rizelimisiniz bu arada
Ecemselmaarslan rizelianne acaba adet dönemine mi denk geliyor 30.hafta bende anlayamadım zaten hep ağrı sızı içinde geçiyor benim zamanim
rizelianne Bet7408 bende kan ve idrar verdim bir şey çıkmadı onlarda ama ağrımı henüz söylememiştim 😀 evet rizeliyim 🌸
rizelianne Ecemselmaarslan cidden hepimiz öyleyiz. Bir gün iyi olsak diğer gün bir yerimiz ağırıyor mutlaka. Benim bel ağrım da var o zorluyor beni. Çok fazla ayakta kaldım mı fenaa