Gizem--16 Kizlar bu haftada kasık ağrılarım baya arttı adet ağrısı gibi dayanilmayacak kadar değil Yaşayan var mı
Edahoso Gizem--16 ben de 34 teyim benim de kasık ağrılarım arttı, ara ara aniden vuruyor yalancı dancıdır diye düşünüyorum
sessizizleyici Gizem--16 bende tam 35deyim bugün kontrolüm vardı ebe bebek büyüdüğü için baskıdan olcağını söyledi nstyede baglandım sancı falan cıkması
aslhankrhan94 Gizem--16 Canım ara ara olup dinlenince geçiyo ise yalancı sancılardır. Ben de 28.haftadan beri ara ara yaşıyorum malesef 😟
Gizem--16 Edahoso 33 e kadar çok rahattım benimkide yeni baş geliş pozisyonunu almış ondan başladı şuan sıkıntılar Tek sıkıntı şuan kasık ağrılarım işte☺️
Mutluhatun Gizem--16 bugün bende 35. Haftaya girdim Tarif edemediğim ağrılarım var dedim Nst ye bağlandım ritmik sancılar olmaya başlamış Ultrasonda bebek baş aşağı kanal girişinde göründü Çatı muayenesinde 1 cm açılma rahim duvarında incelme başlamış 37 de olsaydık suni verir seni bugün doğurturdum dedi🥲
Gizem--16 Ne mutlu ya Allah kurtarsın canım 🙏 bende dün girdim sancı çıkmadı fazla ayakta kalınca kasık ağrısı oluyor sadece baş aşağı duruyor suanlik bakalım kısmet 🥰
bahar_ayax Gizem--16 kasık agrısı normal cnm bebek baskı yapıyor artık doktorum oyle söylemişti bide sizin her bebek hareketinde karnınız sertleşiyo mu bebegin hareket ettigi yer sertleşiyor mu
Duygudikicidkc Bende bugün 35 haftalık oldum kızlar sol kasıgımda agrı ve batma oluyor ayakta durunca doktora sordum parol iç duş al boş su iç geçmezse yarın hastaneye gel dedi normal mi sizce de bilemedim
Gizem--16 Duygudikicidkc benimde sağ kasığımda batma oldu ama gecti kendiliğinden senin geçti mi peki
Duygudikicidkc Gizem--16 şimdi dediklerini yaptım kuzum doktorun parol içtim duş aldım uzandım daha ayağa kalkmadım bakalım
Duygudikicidkc Gizem--16 benimde geçer inşallah erkem doğum riskin yok dedi doktor herzaman ama bilemedim neden olduğunu
Gizem--16 Duygudikicidkc geçer canım ya inşallah erken doğum olmasında sıkma canını bebegin hareketleri nasıl peki