Hayalll Dun gece karnimin tas gibi olmasiyla bekledm 1 saat nerdeyse ama hic harekette yokdu duzelmede yokdu knsdm elledm hc duzelmedi altima bicak gbi agrilar saplaniordu ztn erken olma riskimz vardi son zmnlarda kontrollerde sancimz ckiodu o yuzdn fzla beklemeden gittik ve sancim varmis hemen yatis yapilack dediler serumlar baglandi ciger gelistirici vuruldu ilk doz nst baglandi tkrr sabaha karsi ve sancilarm gecmisdi cok sukur 🙏 eger duzen kazansaydi benmki geliodu yaramaz durmuyo icerde ama durmasi lazm cok kucuk dha 1750 gramck 🙄 rahim uzunluguma bakildi iyi cikdi acilma ykmus ck skur ama bundan snrasi istirahat bol su ve protein agirlikli besin olackmis surekli soluma yatarak gecirecekmsim 35i gorelim dedi doktorum cnku kuveze koymak isdemiorm dedi gelmesin dedi smdi ck skur durdu insallah bkler pitirim🙏 dualariniza ihtiyacm var kizlar 🙏❤
Betus93 Hayalll siz sukredin acilma yok 😕bende sertlesme cok duzelmiyor ve aciklik yapiyor 2 cm di en son. Heran herseyi bekle dedi. Bekliyorum:( 34-35 e kadar bekle dedi ama ne bilem oglusum durursa
0581 Çok geçmiş olsun. Bende 29 . Haftamdayım 2 gündür karnımda sertleşme var nst de sancı çıkmadı ama tedirgin oluyorum sizin kaç haftalıktı benim ki daha çok çok küçük 😞😞😞
0581 2 gündür karnım sert ve içerde çok hareket ediyor .pazartesi başı yukarda ayakları aşağıdaydı dün akşam yan yatmış başı sağdaydı acaba dönmeye mi çalışıyor anlayamıyorum 😞
Hayalll 0581 donmeye calisiyordur cnm bu sertlesme dedigim nrmal deil tas gbi bole acisini hissediosun...donerken fln verdgi sertlesmden deil
0581 Hayalll dönerken canım acıyor ordan oraya sürekli Arada tak gibi oluyor sonra normalleşiyor okşayınca hareketi artıyor 😞 Arada karnıma iğne batıyor gibi oluyor .