seyma9188 Burcuuuuu Ben de gittim 2 gün önce her şey kokuyor burnuma ve kusuyorum dedim.Önce kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon var mı diye sonra damar yolundan bulantı için bi iğne içinde ilaç enjekte ettiler daha sonra da serum taktılar.
S1907 Burcuuuuu canım vücudunda sıvı tükendiği için sıvı takviyes yapıyor içinde bulantı kesici ilaç katıyolae,acile git bulntım var de takarlar bende özelde 1 kere taktırdım
seyma9188 Burcuuuuu İlaç ve serumun ertesi gün çok rahattım ama bugün yine başladı.İlaç da yazdı şurup ile hap kullanıyorum ama bütün gün midem yanıyor bu sefer de :-/
Deletedmom83940 Burcuuuuu bende taktırdım ama bi faydasını görmedim ilaç kullanmaya başlayınca rahatladım
Tubiis_0 Burcuuuuu Burcuuuuu bana direk yatış veriyorlardı yediğim sürekli çıktığı için yA çok zor zamanlardı 🥺
Selin12- Burcuuuuu doktoruna söyle canım zofer yazsin sana birde ücretli bir ilaç var biraz pahalı en son raddeye olarak o ilacı kullanırsın
Mervecnplt Burcuuuuu benim bulantımı birkaç saat kesiyordu sonra yine başlıyordu. Prilam asla işe yaramadı bende