annesinin_beybisi 2018 yılında Zeynep kamil hastenesinde doğum yaptım. Sezaryen oldum bu arada akşam saatlerinde gittim,direk yatış yaptılar öncesinde 3 gün yattıgım için bidahaki gelişin doğum olur unutma demişlerdi nasıl gittim direk nstye aldılar sancıya baktılar çok değildi. Yarın sabah sezaryene alınacaksın denildi bir şey yeme içme yok suan değiştimi bilmiyorum ama yan yana yataklarda 2 kişi yatırdılar doğum alanı orasıydı bi o yönden kötüydü,sabaha kadar gelip gidip alttan muayene ediyorlardı tabi benim kronik kist ağrım oldugu için ultrason getirip bakıp duruyorlardı. Sabah oldu bir şey yedinmi dediler ben su içiyordum bilmiyorum dum tabi bir şey olacagını sadece su içtim dedi hocaya soralım dediler, sonra aldılar çatı muayenesine doktor geldi baktı açıklığa sonra sonda takıldı bi hemşire geldi hadi gidiyoruz dedi çıktık ameliyathaneye sadece hatırladıpım uzan dediler heryerime batikon sürdüler sonra bi uyandım başka bi yerde üzerimde çok ağır bir şey var canım acıyor ama konusacak halim yok sadece kızım nerde dedim hemşire geldi ağırlığı kaldırdı ailemi çağırdı, annem geldi yanıma sonra bi personel geldi bayan anneme elbiselerimi sordu annem getirdi personel giydirdi odama kadar o götürdü tabi arada gidip geliyorum narkozun etkisiyle, kızımı getirdiler biraz kendine gel süt vericeksin denildi, herşey normal geçti kızımı emzirmeye çalıştım süt gelmiyodu aslında vardı biz veremedik göğüs ucum yok diye hemşireler gelip göğsümden süt sağıp kaşıkla verdiler kızıma ondan sonra alıştım eve gitmeye yakın 2 kez muayene oldum ameliyattan sonra ama bana göre doktorunda personeline kadar güzek bir hastaneydi sadece temizlik çok değildi ama oda gelen misafirler refakatçilerden dolayı yoksa mis gibi hastane, Allah nasip ederse bu hamileliğimdede doğumu orda yapıcam.