Tugcezeynepcann_20 Mide yanması geçer mi? Hamileliğin ilk başlarında vardı ama şimdi daha çok var 17. Haftadayım
Fatmaaaa_d Tugcezeynepcann_20 canım korkutmak istemem ama şu an 37. Hafta dayım ve benim hala devam ediyor. Gaviscon kullandım her defasında çok kısa süreli etki etti doktorum panocer diye ilaç verdi karaciğer değerlerimi yükselttiği için bıraktık şimdi rennie nin şurubunu kullanıyorum o da aynı gaviscon gibi ama yapacak bir şey yok az günüm kaldığı için bir şekilde katlanmaya çalışıyorum
Merve234 Tugcezeynepcann_20 son aylarda çok daha kötü oluyor malesef uyku uyutmuyor 🤕 Rennie Duo kullanıyorum yeşil elma önerdi doktorum
Tugcezeynepcann_20 Fatmaaaa_d rennie bende kullanıyorum ama hiç bana mısın demiyor sanki etkisi 15 dk 🥲
Sinemmmasya Kızçeler soğuk süt en etkili olanı ve salatalık deneyin farkı görün. Ben gavıscon kullanıyorum mesela ilaç olarak gavısconun vermediği etkiyi soğuk süt veriyor içip yatıyorum sabaha kadar yanmıyo
biokadin Livan ayy o kadar sütü nasıl içiyorsun galiba bana Özel ya ben yumurta dan sütten yoğurttan soğudum resmen ,,🤢🤢🤢