Kızlar selam,
Öncelikle dünden beri açtığım 3. Post hakkınızı helal edin😀 benım hep çikolata kistim var eşimde varikosel var hemde gecen ay bi kimyasal gebelik geçirdim. Bu yüzden biraz temkinliyim. Bana gittiğim her doktor tüp bebek dedi eşime ameliyat dedi. Ama biz bikaç yöntem denedik. Geçen ay kimyasalda olsa gebe kalabildim çok şükür. O yüzden beni hamile kalamayacağı söylenen arkadaşlar cok iyi anlar. Kimyasal oldu evet ama sonuçta ben normal yolla gebe kalabıldıgımı ogrendım.
Şimdi gelelim konumuza, 16 mayıs çatlama gördüm ovülasyonda son ilişkide ozaman oldu. 16 sından sonra 3 4 gün kasık agrım oldu hatta bı aksam resmen sağ yumurtalıgımın zonkladıgını hıssettım. Son 3 gündürde adet olucak gibi agrım var. Bugğnde ara ara agrım oldu. Ben daha once erken testte sılık cızgı gorup yanılmıstım. E bukdr şey ust uste oluncada hergün test yaptım. Bugün 3 tane test yaptım manyak gibi 😂 her test daha koyu cıktı ama silik tabi. Şimdi korkuyorum adete 3 gun kala silik çizgi gene kimyasalmıdır diye sizle paylaşmak istedim. Şimdiden teşekkürler❤️