Gzde0101 mommyandbabyy doktorunuz size bebeğiniz büyük demedi mi benimkine haftasına göre büyük dedi de
star3star fatma24--- maşallah size🧿bende ikizlerime hamileyim en son 21. haftamda gittim kontrole bir bebeğim 378 bir bebeğim 381 grdı🧿☺️doktorum çok şükür herşeyin güzel gittiğini söyledi haftalarıyla uyumlu dedi.bu süreçte sizin beslenme şekliniz nasıldı ekstra birşey yaptınız mı?kilo işi birazda genetikle alakalı ama insan merak ediyor
Cinarveannesi De25 siizi üzmek istemem ama üzgünüm az benim 22+5 bugün gittim 600 gramdı maşAllah yani normsl dedi doktor
Smyye1B De25 25te 554 gramdı sonradan kilo almaya başladı. 34.cü haftada 8gün ileri çıktı kilosu mesela bu haftalardan sonra başlıyorlar asıl kilo alımına. 😇
Seyma_slk Fuldennn maslllah neler tüketiyorsunuz bizede soylermisiniz saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim
Fuldennn Ftmagkkya Sabah kahvaltıda 1 yumurta ve kaşar peyniri yiyorum ekmek 1 ince dilim Ara öğün 1 muz ve 3 ceviz Her gün mutlaka sade soda İkinci ara öğünde bir avuç kuru meyve kayısı incir gece yatarken mutlaka 1 tatlı kaşığı pancar pekmezi yiyorum ekstra yaptığım birşey yok 🤗
Melisa0002 26 haftamızdayız, karnım belirgin değil. 27 haftada doktora gideceğiz, inşAllah o zaman ögreneceğim