Mervesmsek22 Oğluma yürüteç alıp almamakta aşırı kararsız kaldım erkek bebeklere doktorlar tavsiye etmiyor biliyorum ama anneler olarak sizler kullandınız mı faydasını veya zararını gördünüz mü?
Elvanguzel Mervesmsek22 oğlum da kullandım 9 aylıkken yürüdü çok şükür bir sıkıntısini yaşamadık şu anda 6 yaşında 🤗
Sevgikara Mervesmsek22 bende erkek bebek bekliyorum bende almadım almayida düşünmüyorum halk arasında örümcek denilenden ama yeni modeller varmış boyle çocuk tutuyo suruyo adını tam bilmiyorum ondan almayı düşünüyorum ilerde
Elvanguzel Mervesmsek22 ayrıca içinizde kuşku olacaksa zıpzıp var o da çok güzel 2.kizimda kullandım 1 ay içerisinde yürümeye başladı o da 2 yaşında şimdi 😌
Cansugamze_ Kullandım bn canım şuan bi sıkıntı da yok yaşamadım da ama artık kullanmıyoruz yürümeye başladı 🥲🌸
Mervesmsek22 Sevgikara yürüme arkadaşını bende düşündüm ama onunda arkadan desteği yok arkaya düşerse diye tereddüt ettim
Sevgikara Mervesmsek22 siz sürekli yanında olmalısınız ilk başlarda alıştıktan sonra zaten kendisi kalkar sürer zaten yürümeye başlayan bı çocuk öncesinde oturmaya başlamıştır düştüğünde oturur direk yatarak düşemez
Hazal-karabulut1 Artık sussun biraz ağlamasın da dursun yeterki diyorsun 10-20 dakika koymak zorunda kalıyorsun 😅😅😅
a_burcu_bur Mervesmsek22 oğlum yedi aylık, doktor tavsiye etmedi. En fazla 10 dk tut, balerin gibi parmak uçlarında yürür dedi. Ben de 10 dk için alamam dedim 😝 kullanmıycam 🤷🏻♀️
PapatyaAnnesi29 Mervesmsek22 bende oğlum da kullandım gün içerisinde en fazla 45 dk biniyordu her hangi bir zararını görmedim tam tersine erken ayaklanmasına sebep oldu diyebilirim 6-7 aylıktı oğlum tutunup kalkıyor kendi yürüyordu yaşına girdi tamamen yürümeye başladı