Annesininportakali53 Şimdi benim eczaneden öğrendiğimi ve anladığımı tekrarlamak istiyorum ki sizede doktor aynısını yapmış. Bize yazılan tanı bu ilacı ücretsiz almamızı değil sadece çok kutu yazılırsa karşılanmasını sağlıyormuş. Böylece bize 9 kutu yazılsa bile devlet hiç itirazsız bize bu ilaçların hepsini veriyormuş, sadece bir şartla ücretini ödeyecekmişsin. Yani katılım payın neyse.
Olması gereken ise buradaki diğer arkadaşların bize söylediği diğer tanılar ile rapor çıkartılması buda doktorun insiyatifinde olduğundan dolayı benim yapacağım başka doktora randevu alıp yeniden buradaki kişilerin aldığı gibi başka tanıyla rapor alacağım. Eğer Devletteki doktor vermiyorsa alternatif olarak öneri sunan arkadaşların yaptığı gibi en uygun bulduğum özele gidip doktora söyleyerek ücretsiz İlaç alacağım raporu çıkartacağım.
İkiside mantıklı, çünkü aynı İlaç için gidip başka doktora yazdırabiliyormuşsun raporu. Naçizane tavsiyem hiç kendini aile hekimi ile diğer doktor veya eczanelere başvurarak uğraştırma. Benim yolu deneyebilirsin.