Melos90 Sssss66- o teori bende tuttu limon sevmeyen ben limon kemirdim çikolatadan tiksindim ve kız cinsiyet
annesinin_beybisi Sssss66- bende tuttu ama cinsiyeti ogrendikten sonra ekşi yemeye başladım 😅 çünkü o zamana kadar kusmadan bulantidan ne eksi ne tatlı bir kuru tuzlu çubuğa talim .
Elilar2225 Sssss66- hiç tatlı yemeyen ben çikolataya bayıldım hep canım istedi. tatlı ömrümde yemediğim kadar yemişimdir hamilelikte😁ve erkek🥲tutan da var tutmayan da galiba
Minnacksevdack Sssss66- biz de olmadı o. Ben limon yedim hep ilk aylarda. Neredeyse kabuğunu bile yiyecektim. Sonuç mu ? Erkek 🙊 ama hala tatlı istemiyor canım
3babymom Sssss66- ben de tutmadi iki oğlumda da deli gibi ekşi yiyodum dişlerim curudu artık şuan kıza hamileyim bunda da yedim bende hepsinde aynı 😂
FDM220 Sssss66- 16 haftalıkken öğrendim ben ama bence yediklerinle alakası yok çünkü çok ekşi acı yedim sonuç erkek 😊
BabyUygurMother-s Sssss66- hergün tatlı 😍 yedim ve yiyorum da, mangal başında deli gibi et bekliyorum veeee nasipse kızımız olcak 🎀😅 35+5 iz
Babyloading İlk gebeliğimde ekşi yedim hep oğlum oldu, şimdi yine aynı eksiye düşkünum limonu kabuğuyla yiyorum nolacak bakalım bu kez 😅
Meryemtolga Sssss66- Bende tutmadi bu teori🤣 deli gibi ekşi yedim ama oyle boyle degil. Limon tuzunu alip yerdim . Sutlu tatlilardan degil ama cikolatadan gofretten ve şireli tatlilardan acayip tiksindim negro tarzi bitter ve yogun tat olanlardan tiksindim. Cinsiyet erkek💙🤣
zeceana Meryemtolga bende senin gibiyim canım 12. Haftadayım su an kesinlikle tatlı görmek dahi istemiyorum hep tuzlu şeyler yerim tarama testinde doktor erkek olabilir dedi 16.haftada belli olacak bakalım sağlıklı olsun da