Hulus Ebruyesil 32. Haftadan sonra raporda yıllık izinde isinizi görmüyor. Bunu çoğu kişi ya bilmiyor yada yanlış biliyor . Yani alacağınız izin veya rapor diyelim 2 hafta 32 den sonra aliyorsaniz o 2 hafta doğum sonrasına hic bir suretle ertelenmiyor.
Acemianneee08 Ebruyesil canım malesef alsan da iznin devretmiyor . Ben hemşireyim direk sağlık bakanlığını izin birimini arayıp sordum . 32 sonrası çalışır raporu alıp sonrası rapor veya yıllık izin alırsanız izniniz devretmeyecek dediler
Hulus mydeno13 rapor alinsada doğum sonrasına aktarılmiyor bu süre. O konuda yanlış bir bilginiz var sanırım.
Ebruyesil Doğumdan sonra izinlerim bitince işten cikicam zaten. Temmuz maaşım kesilmemesi için düşündüm eğer yıllık izinle bayram tatilini birleştirirsem 37 haftayı doldurcam öyle cikcam eğer oluyorsa
mydeno13 Ebruyesil doğum dan hemen sonra mı çıkacaksınız ? Doğum paranız yanmasın SGK çıkışı olursa Doğum paranız gider
Ebruyesil Hulus anladim zaten benim derdim maaşım kesilmesin yani kullanma hakkım varsa kullanmak istiyorum onun için sordum
mydeno13 Hulus 32. Hafta da rapor alınırsa hamilelik dışında ödemesi oluyor Muş ama kadın doğumcu verirse ödeme olmuyor Muş özellikle aradım sordum 170 i mesala bacağın kırılırsa dedi doktor SGK ödeme yapar dedi ama hamilelik ile ilgili alırsan vermez dedi
mydeno13 Ebruyesil sevindim sizin için yoksa yanmasın güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah Rabbm