Delimavi Çalışan kadınların kaderi bu ben de çok zorlanıyorum bi yandan doğum sonrası izin sıkıntı. Bu devirde tek maaş geçinmek sıkıntı ne vardı devlet avrupadaki gibi 2 yıl ücretli izin verseydi.
Hande1nur Mommy92 aa evet artık son haftalarimiz ağrılar artıyor,ben çok kilo da almadım 8 ayligiz 9 kilo aldım ama nefes nefese kalıyorum hep,zorlanıyordum,bir de banka musterilerileri üstüne bilirsiniz az çok,mahvoldum iyice ciktim bende
Mommy92 Hande1nur ben çok aldım 17 kilo aldım bende zorlanıyodum ama çocuklarıma seneyi bitirtip karnelerini vermek istiyordum doktorum izin vermedi maalesef
Betiiiiiii Hande1nur bende calisabilir raporu aldim suan 34 oldum hala calisiyorum 37ye kadar devam insallah 🥰 cok zor bi isim yok dayanirim diye dusunuyorum izinlerimin dogumdan sonra baslamasini istiyorum kizimla daha cok vakit gecirebilmek icin dayanicam ins🤲🏻 Birde 49 gun yillik iznim birikmis izin sonuna onuda ekleyecegim allah izin verirse 🥰
Hande1nur Betiiiiiii bende 37 e kadar çalışacaktım çok iyiydimde ama 35 e gelince zorlandim dayanamadım,işin rahatsa çalış tabi en iyisi