Eliffyucee Kızlar 15. Haftamdayım fakat sadece karnımın sol tarafı aşırı derece çatlıyor nemlendirici kullanıyorum böyle bir durum yaşayan oldu mu veya çatlaklar için ne yapıyosunuz
Deletedmom_110 Eliffyucee çatlak kremleri losyon yağ falan var ama kimine o da fayda etmiyor ben en iyi markalardan aldım kullandım faydası olmadı 32. Haftadayiz harita oldum resmen
Satiyeak Eliffyucee nen 14+4 üm 12. Haftamda sol gogsumun alti catladi yahu ,😂 unibaby anneler icin catlak yagini kullaniuorum ama sık sık degil.
Anne4142 Eliffyucee hemen sarı kantaron yağı ve kakao yağı kullanın doğal ürün aldığınıza emin olun masaj yaparak sürün çok faydası var 💐
Eliffyucee Satiyeak Göğsüm ve bacaklarımda da var ama karnımın tek taraflı olması ve derin olmadı canımı sıktı
ipekveatlas Eliffyucee bacağımda feci catlaklar vardı mor mor onlar suan beyaza döndü. karnımdaki çatlaklar da beyaz-pembe karısık bi renkte kaldılar karnım zaten buruş buruş icerden kocaman bebek cıktığı icin😂 bakalım ileriki aylarda toparlanır herhalde daha 19 gün oldu doğum yapalı
HaticeTekin Pahalı çatlak kremi kullanmak yerine saf zeytinyağı kullanıyorum şuana kadarda hiç bir yerimde catlaklik yok çok şükür hep böle devam ede inşallah 🤗❤️👶23+6
HaticeTekin Birde ailede çatlat problemi varsa kesin olur derlerler benim ablamda ve annemde varr dediğim gibide saf zeytinyağı kullanıyorum 🧿
elifuslu1002 Eliffyucee ben de biraz kilo oldugu için sağ sol çatlaklarım vardı şimdi de var ama ilk zaman göre hafifledi ama kremele felan alakası yok yani kimine fayda eder kimine etmez suanlik bisey kullanimiyorum ben