tatlisbirkiz Kızlar bugün doktora gittim geçen ay yumurta takibi yaptırmıştım. Oluşan yumurtam çatlamamış kiste dönmüş böyle bişey yaşayan var mı. Ve şuan adetimin 3. Günündeyim hala duruyor
MorTutkunu tatlisbirkiz geçen sene gitmiştim doktora çünkü her ay gebelik bekliyordum 1 seneye yakin sürdü denemem . Doktora gittiğimde yumurtan catlamiyor dedi halbuki 6 yaşında oğlum var o sorunsuz olmustu . İki ay çatlatma ignesi ile tedavi gördüm ikinci denemede tutmustu ama kimyasalla sonlandı. Tam senesine suan 6 haftalik hamileyim ramazan çıksın doktora gidicem diyordum yumurta catlamiyor dediler ya kendimi öyle şartladm çünkü. Stres yapmamaya calis canm üzerine çok düşünce gerçekten olmuyor denemis biri olarak söylüyorum. Rabbim hayirli zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah.🌼
12siradanbiri tatlisbirkiz kistin ksc cm benim de geçen aydan kıstım var 2 tane, klomen kullanmistim o yapmis, simdi de gunum gecti adet olmuyorum. Kist gecikme yapabiliyormus galiba ya .gecen ay adetle atilmadi bu ay bakalim durum ne olacak
Ada9y tatlisbirkiz canım bende gebelik çok istiyordum çok strese girdim yumurtam içine çatlayıp içine kanamış ve kist oluşmuştu, adet söktürücüyle hepsi geçti. 9 cm olmuştu kist
tatlisbirkiz MorTutkunu amin canım Allah razı olsun. Ama ben anlamıyorum neden böyle olduğunu. Bu ay rahim filmi çekil dedi bir sonraki ay klomen başlıycam dedi. Ama benim yumurtam büyüyor işte neden klomen başlıycak anlamadım
MorTutkunu tatlisbirkiz catlamiyor demekki yumurtalık. Baska bi doktor bana azda olsa 3 4 kilo bile versen yumurtalar hareketlenir demisti ama bilemiyorum🤷🏻♀️
tatlisbirkiz 12siradanbiri canım bu yumurta kiste dönmüş 3.5 cm dedi bide benim 2 taraflı çikolata kistlerim var üstüne.. bir sonraki ay klomen kullanacaksın dedi ama yumurtalarım büyüyor zaten benim. Sizin büyümedigi için mi vermişti klomeni
12siradanbiri tatlisbirkiz yok canim benim de büyüyor yumurtalarım, ama hızlandırmak için vermisti doktor oyle demisti 4 defa kullandim sonuc alamadım ben .sebepsiz infertilife diyor oncesinde 2 kaybim var. Insallah sen sonuc alirsin
tatlisbirkiz 12siradanbiri yok bende haftaya çarşamba çekilicem canım hayırlısı artık inşaAllah rabbim sana bana ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
tatlisbirkiz MorTutkunu hormonlarımada baktırdım sorun çıkmadı kilomda 58 canım artık ne düşüneceğimi bende bilemiyorum gerçekten 😟