Mervestark Selamlarrrr, ilk gebeliğim 19. Haftaya yeni girdik19+2 sanırım bugün Az önce tekme gibi bir şey hissettim bekledim elimi koyup aynı yere yine attı tekme yada seyirme gibi bir şeydi, erken mi hissettim doğru mu acaba bebeğim mi 🥺🥹
Kubgkm Mervestark valla 18 den beri tekme atıyor benim kız şuan 20 deyiz maşallah hiç durmuyo futbolcu olacak sanırsam 😂
Esra111 Mervestark ben 16. Haftamda hissetmiştim ilk gebeliğim benimde. Böyle seyirme gibi oluyor başta sonra gitgide güçleniyor başlarda genelde aynı yerden tekmeliyor en azından benim ki öyle oldu ☺️
Zln2152 Kızlar ben 24+5 haftalığım. Bebeğim normalde hareket ederdi de şimdi hareket etmiyor karnımın alt kısmıda ağrıyor korkmaya başladım
nedime09 Zln2152 inanır mısınız benimde 25+1 önceden çok güzel hareket ediyordu şuan yok ağlıyorum resmen kaç gundur 😔😔
Mervestark Zln2152 ben genellikle tatlı yiyince çok hareket ediyor, sevdiği şeyler vardır yersen hareketleri daha güçlenir belki
Esra111 Mervestark evet Allah yokluklarını göstermesin çok güzel bir duygu her ne kadar son zamanlarda felaket acıtarak tekmelesede ☺️
Mervestark nedime09 üzülmeyin, ağlamayın bebeği de etkiler bu, streslendikçe rahatsız olur belki bu yüzden hissetmiyorsunuzdur