Gulcingezer Sehrbnon12 ben ara verdim canim sadece akinti neden bu kdar yogun diye dusundm yumurtlama degil cnku yumurtlamayai 3 4 gun oncesinde goruyorm Snrasinda oluyor bu
Sehrbnon12 Gulcingezer anladım canım bi tuğçe vardı acaba onun nasıl oldu seninle bekliyordu onun durumundan haberin varmı göremiyorum hic platformda
Gulcingezer Sehrbnon12 vala bende bilmiyorm en son regl olmustu bende zten ara verdim su an cocuk olayini askiya aldm
Sehrbnon12 Gulcingezer yaa silik cıktı demisti testi bence ara verme daha doğrusu stres yapma kafana takma ama korunma falan olmasın
Sehrbnon12 Gulcingezer kuzum deme öyle bak düşünme stres yapma üzülme kendiliğinden olur ben yapamadım düşünmeden edemedim o yuzden olmuyordu yani ama suan 12 haftalık olduk ikizlerimle
gozdebbc Ssdssd siz gebe olabilirsiniz çünkü yumurtlama testlerinde köyü cikinca adete yakın gebeliği de gösteriyor bazı kişilerde
Minicigimmm Gulcingezer ben takvime göre yumurtlama günüme baktım burdaki bir arkadaşta sümük kıvamında akıntınız oluyorsa o gün yumurtluyorsunuz demişti aynı güne denk geldi.Değerlendirdik ve hamileyim çok şükür 🙏🏻
Gulcingezer Minicigimmm ne guzel masallah saglikla kucaginiza alin ins benimki sut kesigi gbi baya koyu akintilar
Minicigimmm Gulcingezer amin inş 🙏🏻 Çok teşekkür ederim :) süt kesiği gibiyse o hamile olunca öyle oluyor gibi duymuştum.İnş öyledir☺️
gozdebbc Ssdssd bence yinede olma ihtimali var benim şuan tabi sağlıklı gebelik olmadıgi için kürtaj oldum ama adete 1 hafta falaan vardı oylesine ovulasyon testi yaptım çok koyu çizgi çıktı bende yumurtlama sanmıştım meğer hamileymişim
gozdebbc Ssdssd inşallah sanada nasip etsin sağlıklı gebelik en önemlisi o 🙏🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin 💕