Serooo00 Kızlar yarın 40. Haftam oluyor.Doktora gittim bugün bebek kanala girmemiş dedi.2 gün sonra açıklık varmı diye kontrol etcek 😮💨 doğumu tetikleyebilirmiş. Açılma kontrolü olupta sonrasında doğumu başlayan var mı?
Merrygirl Serooo00 ✋🏻✋🏻 O kişi benim işte 😂 gecesine suyum geldi ama bebek hala kanalda değildi tabi zaten çatımda dardı o gün belli oldu sezaryen olarak gün aldık ama tetikledi ve gecesine doğurdum 👏🏻
Hacer13 Serooo00 2 hafta önce açıklık muayenesi yapıldı 2 cm açıklık var ama henüz doğumum başlamadı keşke başlasa🤷
Serooo00 Merrygirl benimde çatı kontrolüm olmadı daha içimden bi ses sezeryanla olcak diyo zaten🙈 çok geriliyorum şimdiden korku var içimde🥹
ebrarr002 Merrygirl ben de 33+1 im bugün kasilmalarim var diye gittim doktor açıklık var mı diye de baktı herhangi bi kanama falan yok ama çok baskı var sizin de olmuş muydu böyle baskı hissiniz
Minegny Benimde 38+2 de muayene olmuştu altta bi zonklama oldu ondan sonra 38+4 gece suyum geldi ve kavuştuk oğluma 🙏
Serooo00 Hacer13 bi arkadaşımında öyle olmuş suni sancıya rağmen açıklık ilerlememiş🤷♀️ Sonuç sezeryan🙈
hmyrfnn3 Kızlar bende 38+4 üm bugün muayene de ağrım var deyince alttan muayene oldum 1 cm açıklık var dedi kanamam olmadı ama koyu akıntı geldi. 1 haftayı bulur büyük ihtimalle dedi doktor. Böyle olupta 1 haftadan önce doğuran var mı acaba
zls33 Alttan muayene de nasıl ağrı oluyor mu merak ediyorum. Herkes başka bissy diyor 🙄 ptsi benimde çatı kontrolü olacak
Hacer13 zls33 bence kimseye sorma herkesin tecrübesi farklı oluyor benimkini anlatsam korkarsın o yüzden sadece kendini kasma serbest bırak o zaman acımaz acısa da saniyelik bişey