zeynonunannesiiii İdrar yolu enfeksiyonu için kaşıntı ve yanma için ilaç harici şunu denedim fayda gördüm diyenler bilgi verir misiniz
Tubmavi zeynonunannesiiii bol su tabiki. Tek kullanım ilaç ve boş su ile geçti benimki çok şükür. Ama tuvalete kamp kuruyorum o ayrı 😂
nrsen zeynonunannesiiii bnm kanamalı oluyo o yzden ilaçsz asla geçmiyo. Havluyu ütüleyip iç çamaşrmın içine koyuyorum hafif yanma bile olsa o gün 2-3 tane parol içiyorum mutlaka. Yoksa kanamaya çeviryor hemen.
zeynonunannesiiii Haticeeayan55 1 bardak suyun içine 1,2 yemek kaşığı sirke atın ama hakiki sirke o suyla taharetlenin ben sürekli yapmıyorum ancak kaşıntı ve yanma dayanılmaz olursa yapıyorum işe yarıyor
Demirbebek Cemileyavuz01 evet canım komple her yerine de sürebilirsin Doğalını bulabilirsen çok iyi ama bulamazsan da aktardan bulabilirsin
Tubmavi zeynonunannesiiii ay ben 5 dkda bi gidiyorum 😂 dışarıda piknik vs beni çok zorluyor. Eşim hep evden çıkmadan git derdi bana şimdi görüyor gittiğimi onu da diyemiyor su içtiğimde 5 dk da bir harbiden. Biraz ara veriyorum bazen yorulup içmiyorum 🙄
zeynonunannesiiii Tubmavi sık sık tuvalete gidincede işkence gibi geliyor her defasında yanıyor kaşınıyor geçirene kadar