gizemlianne12345 Fatmanurtok evet ilk başlarda içmiyordum ama yaz başladından beri özelikle 2 gündür aşırı çok içiyorum inşallah birşey olmaz🤦🏼♀️
-MinikveAnnesi- Fatmanurtok 20 haftalığız su ana kadar 2 kez ictim daha ama eve alınınca insan kendini durduramıyor aşırı güzel hele bir de yasak vs diye kendimi durdurmaya çalışınca daha cazip geliyor 😂😂
Fatmanurtok Haftadayım her gün olmasada bazen yemeklerin yanında içiyorum 1 bardak kadar çok zararı olacağını düşünmüyorum 🥹
Esraa1453 Fatmanurtok hergün olmasa da içiyorum canım asitli şeyler çekiyor kola olmasa da gazoz içiyorum ben sanırım asit aşeriyorum 😁🙈
MDeniz42 Fatmanurtok aklımda kalacağına midemde kalsın 😂 nefsini köreltecek kadar her şeyi yiyip içiyorum. Kağan Kocatepe’nin bu konu hakkında videosu var izle canım
Bayancorek Fatmanurtok bağımlısıyım ama içmiyorum. Minik tırtılımdan önemli değil. 6 ay oldu bile, içmeyince de oluyormuş. 🤗
Sevgikara Fatmanurtok ben içtim canım 38 deyim şuan haftada 1 -2 içiyorum hiçbir zararı olmadı kimsede içme demedi bı zararımi varmis
AslanBebeginAnnesi haftada birkac kez akşam yemeginde bir bardak iciyorum bence bu kadarının bir sakıncası yoktur