Melekbebek Kasım annesi olucak allah izin verirse şuan 29+6 olduk sormak istediğim şey şu aslında bebek arabasını almasam sıkıntı olurum sizce yaza doğru alıyım diye düşünüyorum ama kararsızım zaten kışın biyer gitmem gitsem de eşimle gidiyorum herkese arabayla ama bilemedim sizce napmaliyim
Asli1204 Melekbebek bende aralıkta doğum yapıcam allah izin verirse aynen senin gibi düşünüyordum nasılsa kış ayları cıkmam diye ama cok sıkılıp avm ye gitmek istedigimde bile bebek arabasına ihtiyaç duycam diye almış bulundum 🙈
Aliceindunyasi Melekbebek bende aralıkta doğum yapıcam ve biz arabamızı aldık bence yaz kış gerekli bazı hastaneler ana kucağı olmadan çıkartmıyormuş zaten madem alıcaksınız bence doğduğunda olsun zaten mart gibi dışarı çıkar güzel havalarda😊
Hatunnn Melekbebek yani en basiiyinden bi avm ye gitcek olsaniz bence gerekli ama yok bebekle hic cikamam diyorsaniz bi puset gorur isinizi, ama ksimdan yaza kadar hic disari cikmamak imkansiz ve sıkıcı olurdu:))
Melekbebek Asli1204 almak istemiyorum dediğim gibi zaten tek başıma biyere çıkmıyorum hep eşim arabayla götürüp getiriyor o yüzden onu yaza doğru almak istiyorum
Asli1204 Melekbebek fikir sormuşsun bende yaşadıgım durumu anlattım canım kararını verdiysen sorun yok zaten
Denizpekdal Ben de aynı şekilde. Yaza doğru alacağız. Kış günü kullanamayiz diye düşündük. Evden çıktığım da yok. Valla ben daha portbebe falan da almadım neyle tasicaz bilmiyorum :)
Melekbebek Asli1204 yanlış anlama canım senin sayende karar verdim bugün anlatamıyorum valla derdimi 😂😂 eşimde anlamıyo sende kusura bakma terslemek için demedim