Msl22 Kızlar 23unde sezeryan oldum kizlar ama doktorum banyo yapabilirsin dedi pansuman yaptılar cikmadan once şeffaf su geçirmez birsey yapistirdilar oraya banyo yapabileceğimi söyledi sezeryan olanlar ne zaman banyo yapmistiniz ilk dogumum
_peritozu Msl22 eve geldiğim gibi duş aldım. Dediğin gibi pansuman dan sonra su gecirmez bant yapıştırmıslardı banada
hunilimom Msl22 burda hemen eve gelince yapan felsn var ben de eve gelimce hemen yaptım ama normal dogumdu benim yine bant yapıştırıp yapabilirisn
1prenses2prensyenigebe Msl22 eve gelince hemen hemde daha iyi hissetmiştim kendime geldim o hastane kokusu gitmişti üzerimden
Msl22 _peritozu Bendede ondan var şuan taburcu olmadan önce onu taktilar ama banyo yapmaya korktum acikcasi 3. Gun oldu bugun banti haftaya kontrole geldiginde cikaracagiz dediler cok aciyormu ya etimle bir olmus sanki nasıl çıkarıyorlar canim
Msl22 hunilimom Ya bende yapacaktim eve gelir gelmez ama beni cok etkiledi dogum hareketlerim kısıtlı tabiki yardim alarak ama korktum dikislerdende estetik dikis ici dikiş dışı yapistirma oluyor auan sanirim ama bakmaya cesaretim bile yok hemsire pansuman yaparjen bakmadim bile dışı eskiden dikis olurmus ama annemler estetik dedi içini dikiyorlar demisti
_peritozu Msl22 hiç endişe etme duşa gir rahatlarsın. 5. Günde kontole cagırdı o gün cıkartmıştı benden ağrı felan olmadı
Pitircikk Msl22 ben evde kendim çıkarmıştım canım hiç acımıyor merak etme, bi de duş almadan önce çok korkmuştum ya acırsa ya su geçerse diye hiçbir şey olmuyor rahatça duşunu alabilirsin. Hem vücudun rahatlar hem de süt kanalların açılır 🌸
Msl22 MerveNur- Sezeryan mıydıniz ilk dogumum cok korkuyorum bide cok bqs ağrım var ilacda fayda etmedi
illwait Msl22 erken alırsanız sütünüz daha çabuk gelir. Bant varsa korkmayın duştan sonra kurulayın kağıt havluyla bastırmadan.
Fatmanzlm Msl22 canım aldığınız narkozdan kaynaklıymış o baş ağrısı bu yüzden bol nescafe içilmesini öneriyorlar sade. Kahveyle atıyormuşsun o narkozu
MerveNur- Msl22 evet sezaryen oldum iyice kurularsınız banyodan sonra bşey olmaz ama benim yapıştırmaydı zaten sargıyı hastanede çıkardılar sprey sıktılar ilk banyo içinmiş sonra istediğin gibi banyo yapabilirsin dediler. Baş ağrısına da en iyi neskafe ve uzanmak geliyor bikaç gün içinde geçer sabredin 🤗
Msl22 _peritozu Nasil çıkarıyorlar ya aşırı tene yapışık duruyo su ile mi çıkarıyorlar yoksa normal çekiyorlar mi
Msl22 _peritozu Bide kontrolde doktor ne yapiyor canim ultrasonla rahimimi kontrol ediyor yoksa bilmedigim icin ilk dogumum birde ondan dolayı
_peritozu Msl22 yok sezeryan olduğu için oraya hiç bakmıyor bandı cıkarttı deri birbirine yapışmış iyi durumda dedı ultrasonla baktı karnıma o kadar
Msl22 Melos12 Bende en iyisi banyo yapayım boyle olmayacak sütumde yok zaten ilkte bebek emdiginte vardı suan yok bebegim kuvezde emme sorunu yüzünden
Msl22 _peritozu Bide sezeryan sonrasi korse taktirdi hemde sıkı sıkı doktor bunu cikarmayacaksin ihtiyaclarin haricinde dedi neden ta cok sıkıyor dikisler aciyo icerden hissedebiliyorum korseyi yatarken cikardim cok acıdı çünkü
MerveeD Msl22 14 ünde sezaryen oldum 15 inde taburcu 16 sında banyo yaptım doktorum taburcu ederken yarın duş aabılırsın dedi o yuzden.. Bugun 11 gunluk olduk 3. Gunden sonra hergun dusa gırıyorum 🤗🌺 dün kontrolum vardı bir sıkıntıda yokmus ıyılesıyor cok sukur
Msl22 MerveeD Allah analı babalı büyütsün canim benim bebis ememedigi için çok fazla kuveze aldilar kontrol edeceklernis sonrasinda doktor verecegim dedi duzelmesine bağlı onun haricinde kakasını yapti gaz çıkardı falan bende onu bekledim ne yapacağım hic bilmiyorum ne yapsam
Melos12 Msl22 sürekli sağ canım birde yeşillik dereotu felan ye süt yapan çay var humananın onu kullan