Pinarrrakyol Annişler hasta olduğunuz zaman nasıl iyileşiyorsunuz? Gribim çok boğazlarım ağrıyor ne yapacağımı bilemedim
Serife_1503 Pinarrrakyol ay yerimi alayım ciddi şekilde bir grip geçiriyorum boğaz ağrım yok fakat burnum perişan sinüzitim de var delirmek üzereyiö uyuyamıyorum bile 🥺
Azmiebru Pinarrrakyol çok geçmiş olsun canım boğazın için bal karabiber limon deneyebilirsin bana biraz iyi geldi ama onun dışında evde doğal yollarla hemen geçmiyo malesef
gozdeyagci Pinarrrakyol Ben sirke ile gargara yaptım , ama maalesef geçmemişti. Doktorum bana c vitamini, parol ve pastil vermişti. C vitamini ve pastil ile 3 günde geçti. İlk defa boğazım böyle ağrımıştı. Ateşim yoktu.
Ervaannesi Pinarrrakyol sağlık ocağındaki doktorum boğaz ağrısı için listerin ile gargara yapabilirsin demişti 😊
Azmiebru Serife_1503 çok geçmiş olsun canım bende 1 haftadır hastayım oksuurkle başladı burnum la devam etti 2 gündür de başım ağrıyo dün dayanamadım hastaneye gittim enfeksiyon varmış antibiyotik başlattı doktorum eğer dayanamiyosan Bi doktora görün derim
Serife_1503 Azmiebru bi kaç gün daha dayanıcam ilaç kullanmak istemiyorum çünki olmadı gidicem malesef teşekkür ederim ❤️