Nu_r 20+3üm hergun hareketini hissederdim ama dünden beri hic hissetmiyorum kızlar düzensiz olması normal mi bilmiyorum haftaya kontrolum var erkenden gidiyimmi korkuyorum bisey oldu diye
Mlkysf Nu_r için rahat edecekse git baktir ama haftasına göre normal canım 22 den sonra hergun hissetmeye başlıyorsun
anneyimmm42 Nu_r kuzum o haftalarda düzensiz oluyor hareketleri . 22 den sonra daha düzenli hissetmeye başlıyorsun Allah’ın izniyle 🌸🥰
Buveyda Sol tarafa yat dinlen canım telaş etme daha küçük bebişin hareketleri çok sert olmaz hem belki sırtı dönüktür bugün ، tatlı bişey ye dinlen hissedersin inşaAllah
Nu_r Buveyda karın ağrısı olarak bile hissettmiyorum geçen akşam da ruyamda bebegimin kalbi durdugunu soylemisti doktor rüyamda ne biliyim korkuyorum
Esraa1453 Nu_r canım bugün doktorum dedi şekerli bişeyler ye uzan biraz bi yatım saat bekle eğer yine hareket etmezse beklemeden bi doktora görün bana öyle dedi
edaliannee Ama bu haftalarda çok normal bazen 1 gün hissedersin bazen 3 gün hissetmezsin 24 ten sonra düzene girer