Rukiye24 1ciftyesilgoz dün ki kan sonucum 3.96 çıkmış o yukardaki belli belirsiz olanda ondan belli değil bir gün bile değiştiriyor bu gün versem kan belki daha fazla çıkıcak
HKclm 1ciftyesilgoz canim ne yaptin seni merak ediyodum. Bnm bugun regl gunum gebelik testi negatif cok mutsuzum 😔
1ciftyesilgoz HKclm beklemedeyim en son dün akşam ki testim sonradan çift çizgi çıktı çok umutlu değilim ama arkadaşın da öyle olmuş burda ondan bi ümitlenmedim değil
1ciftyesilgoz HKclm canım şimdi erken gebelik testi yaptım 10 dk sonra böyle çıktı ya hoff yine emin olamıyorum hemen çıkmıyor.
1ciftyesilgoz Rukiye24 çantamın içinde bu hale gelmiş ama geçen ayda testim böyle olmuştu sonradan değerim 2.14 ten yukarı çokmamıştı
Rukiye24 1ciftyesilgoz ya hayırlısı olsun kaç sonucun bnde çok hayalet çizgi gördüm iki testtede 3.97 çıktı dun bu gun 25 çıktı kan sonucum
Pinarayvaz Rukiye24 cnmm senin artışın nssıl gitti bide 3.97 çıkmış ya bu betan çıkmadsn önce nekadar önce ilişkin oldu en son
Sabibo Rukiye24 çok tebrik ediyorum❤ Bir yorum yapmamıştım ama heyecanla konuyu takip ediyordum yıldızlamıştım bişey olursa kaçırmayayım diye kaç gündür, sizi gerçekten merak etmiştim, sonucunuz beni de sebebsiz çok mutlu etti, hayırlı olsun😍🌺
Rukiye24 Sabibo çokl teşekkür ederimmmm allah herkese nasip ettsin benimde iki kaybım var inşallah sağlıcakla kucağıma alırım