Btl_0909 mucizeeem03 benimde 10. Gün silik 11. Gün daha silikti 12. Gün ise negatif iğne etkisi geçmişti sonuç negatif oldu
Nurten2610 mucizeeem03 merhabalar sonucunuz ne oldu acaba bende ovitrelle oldum bekliyorum bikac sorum olacaktı
Gamzecem Kişiden kişiye değişiyor 1. İgnemde geçmemişti 2. İgnemde 7. Günde geçmişti evde kaset test vardı 5. Günü yapmıştım çift çizgi çok netti bide 7. Gün yaptım 2. Çizgi çok silikti 10. Gün yaptım yine yok olmuştu sonra regli oldum zaten
Gamzecem mucizeeem03 canım belirtilerin geçtiyse yada azaldiysa veya kaset test yap belli olur az çok zaten inşallah pozitif sonuç alırsın 🌺
Nurten2610 mucizeeem03 hakkınızda hayırlısı inşallah daha zamanı var demek ki.🙏 benim bugün 9.gun yeni cumartesi test yapicam bu ikinci denemem ilkinde hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı ilk ignemde gebeliği öğrenene kdr ve sonrasında da kasik ağrısı göğüs ağrısı çok vardı bu sefer ise öyle ağrım yok acaba tutmadı mi diyorum siz neler yaşadınız ağrınız devam ediyor mu ne zamana kadar devam etti.
Bergenim Nurten2610 merhaba ovitrelle oldum 23.de bugün 9gunu bel ağrısı kasık ağrısı göğüsler şişti çok ağrıyor el bile değmiyom.sizce olmusmudur yoksa adetmi Olcan adet tarihim belli değilmayis sekiz adet oldum 14bitti 16 ilişki 23catla.igmesi ilişki 24iliski başka olmadı sizce nedir bu belirtiler sık sık idrara çıkma ayıptır söylemesi gaz cikarma soğuk soğuk terleme
Nurten2610 Bergenim bunlar ilaçtan dolayı oluyor normaldir sizinle adet tarihimizde iğne tarihimiz bir yalnız tek fark bende belirti yok 🙄sizi yanıltmak istemem geçen sefer hamile kaldım ve sizin söylediğiniz tüm belirtiler bende vardı ama bu hamilelikten miydi iğneden mi bilmiyorum çünkü igne de zaten beta HCG yüklenir vücuda.sizde heralde cumartesi test yapicksinz
Nurten2610 Bergenim stres yapma kendini birşeylerle oyala gün sayma inan ki ben de geçen sefer senin gibiydim belki o yüzden bebeğimi kaybettim ama bu sefer hiç günleri takip etmedim hiç bahsetmedim bile bir baktım bugün 9 olmuş olursa bin şükür olmazsa da zamanı var daha demek ki güzel düşün stres yapma buda etkiliyor inanki.
Nurten2610 Bergenim tmm niye korkuyorsun işte ne güzel herşey yolunda inşallah böyle devam da eder böyle düşüncelere kapılıp stres sıkıntı yapma ben yaptım sonu kötü oldu sen yapma bak herşey yolunda iste