biranneadayi15 Kızlar pcos hastasıyım bu ay soğan kürüne başladım inşallah şifam soğan küründedir sizden ricam hamile arkadaşlarım bana içtenlikle dua eder misiniz bir bebeğim olsun ❤️
Mehtapca06 biranneadayi15 ederim tabi bende pcosum ikinci gebeligim insallah tez zamanda sende annelik duygusunu tadarsin❤️
Bsra6161 biranneadayi15 ben 14 yıl bekledim şimdi 5 haftalık hamileyim rabbim tez zamanda dualarını kabul eder inşallah hayırlı evlatlar nasip eder 🙏
Elifelbb biranneadayi15 soğan kürünü bende denedim bi sonuç alamadım hayıt macununu tavsiye ederim Allah sağlıkla nasıp etsin
biranneadayi15 Mihrimahvuslat onuda aldım canım olmazsa ona başlayacam acaba macun olarak mı yapıp yesem demleyerek mi içsem hepsini aynı ay yapmayayım zararı olur diye düşündüm bi an
Mihrimahvuslat biranneadayi15 iyice araştır canım öyle kullan Allah korusun çocuk için uğraşayım derken kendine bir rahatsızlık verme☺️
Ebilfe Ben ilk hamileliğimde hayıt tohumu ile testere dişli Aslan pençesi kürü ile hamile kaldım bunda ise soğan kürü ile kaldım doktorlar ikisinde de bana hamile kalamazsın demişlerdi Rabbim tez zamanda evlat versin sana inşallah
Elifelbb biranneadayi15 tabı hayıt macunu kullandım 1 ay içinde hamile kaldım ama Allah nasıp etti dıyelım hala inanamıyorum çünkü o da Allah’ın yarattığı bi bitki çevremde çok etkisini gören duyduğum için denemiştim
Edalimm biranneadayi15 hamilelik için degil adetli iken sancimi kessin diye kullanıyorum cay gibi demliyorum
biranneadayi15 Elifelbb ay ne güzel nasıl yapılıyor hayıt macunu benim evde tohum olarak var yurtdışında olduğum için Türkiye’den almış getirmiştim yaparım diye burda aktar tok çünkü
Hazeltt biranneadayi15 bende pcosluyum bu ay soğan suyu yaptım bugün yani perşembe günü Regl günümde ama hala olmadım. İnşallah yine gecikme yaşamam ve hamileymişim umarım işe yaramıstır
biranneadayi15 Hazeltt inşallah hamilesindir Allah kucağını boş bırakmasın pcoslu olup hamile kalabilmek bizler için zor olsada imkansız değil 🥰
Elifelbb biranneadayi15 instagramda sitesi var nihalin bahçesi diye ordan aldım guvenılır bi sayfa oranını felan o biliyor hazırlıyor ama yurtdışına gönderir mi bilmiyorum